Begrenset antall festivalpass!

Hvis du vil sikre deg festivalpass bør du kjøpe det nå. Festivalen har nemlig sett seg nødt til å sette en begrensning på i alt 150 festivalpass i år. Et festivalpass er billigere enn to dagspass, og sikrer inngang på alt av festivalens fire/fem dager.

 

- Jeg tror på at offentlig støttet kultur bør være mest mulig tilgjengelig og derfor har vi en bevisst prispolitikk med lave priser på våre arrangement, forteller festivalsjef Torolf Kroglund.

- Men i år har vi tatt litt for kraftig i når det gjelder festivalpassene. Vi har satt prisen så lavt at man sparer penger på det dersom man skal gå to dager. Derfor må vi også sette et tak på antall solgte festivalpass. Vi setter et tak på totalt 150 festivalpass og det er førstemann til mølla! Sier Kroglund.

Dagspass og festivalpass kan man sikre seg på forhånd på Narvesen, 7-Eleven og i Billettbua for eksempel, eller på nett; alt via Billettservice.

Ellers så kan man kjøpe i døra.

- Men dersom man vil sikre seg festivalpass bør man være litt tidlig ute. Det kan godt hende at de blir utsolgt før festivalen, mener Kroglund.

Med festivalpass har du fri inngang på alt som foregår på festivalens fire/fem dager.

Dagspass koster 200 kroner, og dagspass lørdag 16 august koster 300 kroner. Festivalpass koster 400 kroner.

 

På Kvaløya 9 august er det også dagspass som gjelder som billett. All transport med buss og båt er gratis ettersom det er inkludert i dagspasset. Om du kommer med egen båt må du likevel betale dagspasset.

- Det er vel uansett ingen sak ettersom prisen er så lav som den er, sier Kroglund.

Han både håper og tror at det blir fulle hus de tre kveldene i Apotekergaarden. Apotekergaardens bakgård rommer 300 publikummere. På Kvaløya er det plass til et sted mellom 500 og 1000 mennesker.

 

- NB! Merk dere at det – festivalpass eller ei – ikke er garanterte plasser. Man må være tidlig ute og sikre seg plass. Når maks antall plasser er 300 , så er det sånn at ”når det er fullt så er det fullt”. Det nytter ikke å komme i siste liten. Selv om du har billett, formaner festivalsjefen.

Spesielt kan det være et tips lørdag 16 august på Ibsen-Impro med Harr/Vikstvedt og Eia. Det kan være en fordel å få med seg noe av det som skjer litt tidligere på kvelden, både for å utnytte billetten som er kjøpt og for å sikre seg plass!