Hvor holdes festivalen?

Ibsen- og Hamsundagene har sin "base" på Apotekergaarden midt i Grimstad. I tillegg har vi kunstutstillinger, skrivekurs og teaterforestillinger i andre lokaler i byen.

Fremføringen av Terje Vigen holdes på Kvaløya, rett utenfor Grimstad, hvor Terje Vigen etter sigende satt ut i sin robåt for å hente sine tønner med korn i Danmark. Til denne forestillingen er det alltid satt opp både busser og båter.

PRAKTISK INFORMASJON angående transport til Kvaløya og Terje Vigen, lørdag 5. august:

Konserten begynner 1530, opplesningen begynner 17. Transporten ut til øya er inkludert i dagspass og festivalpass. Skal du kjøpe dagspass på øya, gir du bare beskjed om dette på bussen/båten.

BUSSER går i shuttletrafikk til Sandum brygge (Hesnes) FRA KLOKKA 1330 - fra bussholdeplassen ved Oddensenteret i Grimstad sentrum. SISTE BUSS går 1530. Båten går videre fra brygga, og tilbake igjen i skytteltrafikk når opplesningen er ferdig.

 

Søk etter hva som helst.....

 
 
 

Kontakt oss

Kontakt oss gjennom e-post ved å bruke feltet til høyre her. Du kan selvsagt spør om hva som helst og vi svarer så godt vi kan.

Du kan også kontakte oss gjennom våre Facebooksider og vi anbefaler å abonnere på vårt nyhetsbrev for å være oppdatert på hva vi holder på med.

 
 
Navn *
Navn
 
 
 

Takk til våre sponsorer: