SKRIVEKURS
med MiRee Abrahamsen

 

Grimstad bibliotek/ 
Del 1/ Torsdag 2. august/ kl 12.30 -ca 15.30
Del 2/ Fredag 3. august/ kl 12.30 - ca 15.30

 

Hvordan blir teksten min bedre? Hvordan kommer jeg overhodet i gang?

Skrivekurs med forfatter MiRee Abrahamsen.

Grimstad bibliotek/ 
Del 1/ Torsdag 2. august/ kl 12.30 -ca 15.30
Del 2/ Fredag 3. august/ kl 12.30 - ca 15.30

Mange har en historie de vil fortelle, noen har begynt. Ofte er det små detaljer, små grep som løfter en god tekst. Av og til kan redningen ligge i umiddelbar nærhet, av og til må man grave dypere. B. MiRee Abrahamsen holder et intensivt kurs, der hun deler konkrete skriveteknikker som kan forbedre en tekst, uavhengig av sjanger. Deltakerne får testet noen av teknikkene på kurset. Abrahamsen utfordrer sansene i kreative oppgaver, og gir tips til den som sitter fast i en skrivesperre. Det vil også være anledning til spørsmål. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta. Ta med penn, papir eller PC. 

MiRee Abrahamsen har holdt en rekke kurs for barn, unge og voksne, både innen skjønnlitterær sjanger, så vel som journalistikk og sakprosa. Hun har gitt ut seks egne bøker, deriblant de kritikerroste romanene «Det ville østen» og «Nød hjelp», og kommer snart med to nye bøker. På dette skrivekurset, vil hun gjennomgå noen kreative og svært nyttige teknikker og råd som både er starthjelpere og ideer til hvordan teksten med enkle grep kan bli bedre. Deltakerne får selv teste hvordan man kan bruke noen av disse rådene i praksis - dessuten får deltakerne testet sanseapparatet sitt. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Ta med penn og papir/ PC.

Kursene til MiRee Abrahamsen pleier å være fulltegnet og få svært gode tilbakemeldinger.

Pris: Festivalpass 600 + kursavgift kr 400
Kjøpes på Grimstad kulturhus eller i døra. Meld deg på under - eller møt opp!

Velkommen!
 


SLAMPOESI WORKSHOP

Er du mellom 16 og 23? Meld deg på workshop i slampoesi!

Tips en venn! Hyggelig om du deler budskapet :)

SLAMWORKSHOP/ GURO SIBEKO & MARIUS ABRAHAMSEN
Kl 12.30 Grimstad bibliotek/
Først til mølla/ Ungdom 17-23/ Gratis

I år inviterer Ibsen- og Hamsun-dagene Sørlandets Litteraturfestival ungdommer til en fire timers gratis slam-workshop, som munner ut i en egen slampoesiscene, midt i byen! 

DU TRENGER IKKE KUNNE NOE OM SLAMPOESI FRA FØR.