- Bokbadene er alltid best!

Det sier styremedlem Siri Mathiesen. Til vanlig er hun regiondirektør for NHO Agder, hvor hun sørger for at næringslivet på Agder har det de trenger. Mathiesen sitter også i rådet til Arendalsuka, festivalen som har fått tilnavnet demokratiets dansegulv, og som foregår litt senere i måneden. Men fra 7.-10.-august er det litteraturen og Ibsen- Hamsun-dagene for alle pengene. Og Siri er ikke i tvil om hva hun gleder seg mest til.

- Bokbadene er jo alltid best! Det å komme tett på et forfatterskap og høre hva en forfatter har tenkt, og hvordan han eller hun jobber er veldig interessant og spennende, sier Mathiesen.

I år er det særlig fredagskvelden på Apotekergården hun kan glede seg til, hvor det blir litterære samtaler på rekke og rad. Først ut er programposten ”Alt er nært, alt er langt borte” hvor suksessdebutant Camilla Bøksle og den mer etablerte forfatteren Annabelle Despard skal snakke om hvordan de har transformert historier fra egen nære familie til litteratur. Senere på kvelden skal Alf Van Der Hagen samtale med den danske stjerneforfatteren Susanne Brøgger, og gi en slags live-versjon av den helt nye portrettboken som kommer ut i høst.

Altså mye å glede seg til for den som liker bokbad! Bare å innfinne seg!

Billetter kjøper du her !

Camilla Bøksle og Annabelle Despard.
Susanne Brøgger og Alf Van Der Hagen.

Få beskjed når noe skjer

Hold deg oppdatert om våre arrangementer.
Du får beskjed rett i postkassen om arrangement.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Til forsiden